Dat is hoe ik wil dat mijn nichtje (de dochter van mijn broer) in het leven zal staan. Door haar te laten zien dat tante Sharon haar leven leidt en dat dit haar gelukkig maakt. Dat ze ondanks haar eigen business, kan reizen en in het buitenland kan ondernemen.

Ik wil mijn nichtje laten zien dat ze elke business kan opzetten die ze wil. Heb je daarvoor specifieke kennis nodig van de business? Welnee! Je moet alleen samenwerken met de mensen die die kennis wel bezitten. Alles kan! Dat zie ik dagelijks. Alles is mogelijk – overtuig de persoon met de expertise die jij nodig hebt om een business te bouwen en creëer samen mooie dingen. We leven in een prachtige tijd. Een business opzetten is zo gedaan en het vinden van een team van mensen met wie jij je doel kan bereiken, ligt maar een muisklik van je verwijderd.

Oude Gewoontes

Natuurlijk val ik soms ook weer terug in mijn oude gewoontes. Bijvoorbeeld in het idee dat niets kan, in de gewoonte dat ik mezelf, mijn behoeften en geluk negeer omdat ik vind dat ik realistisch moet blijven.

Slapeloze nachten doordat ik mij probeer te conformeren aan de maatschappij en aan wat ik denk dat anderen van mij verwachten. Momenten waarop ik mezelf en mijn geluk keihard negeer. Die hebben we allemaal wel eens, toch?

Ik wil een enorme groei maken met mijn business, maar daarnaast wil ik ook een jaar door Zuid-Amerika reizen om ook daar businesses te helpen naar groei. In elk land waar ik kom hoor ik de mooiste verhalen van mensen die een succesvolle business hebben gebouwd terwijl ze in het buitenland zaten. De hoeveelheid miljonairs die ik ben tegengekomen die toch enorm down to earth zijn gebleven, is enorm.

Je Legacy

Dit motiveert mij om deze status niet alleen voor mezelf te bereiken, maar ook om andere ondernemers en bedrijven te helpen een business te creëren waar ze trots op kunnen zijn. Vele van mijn klanten willen een legacy achterlaten.

Een legacy waar hun familie trots naar kan kijken. Die legacy laat ik ook graag achter voor mijn nichtje. Niet alleen maar financieel: ik wil ook dat zij ziet wat tante Sharon al niet allemaal heeft weten neer te zetten. De bedrijven die ze heeft geholpen, het succesvolle bedrijf dat ze heeft neergezet, de vele bedrijven in het buitenland die ze heeft mogen inspireren.

Brainen (brainstormen) helpt

Gaaf! En dat kan ik ook allemaal. Toch had ik slapeloze nachten, want hoe bouw je een business op met een gemotiveerd team, en dit volledig online? Er zijn voldoende bedrijven die, ondanks alle nieuwe mogelijkheden zoals Zoom, het face to face contact toch veel meer waarderen.

Wat helpt in dat geval? Brainen met andere ondernemers, die succesvol zijn en die een go getter-mentaliteit hebben. Ondernemers die volledig begrijpen dat jij het vrije leven na wenst te streven.

Na 5 minuten brainstormen met een brainiac , was ik eruit en had ik direct een oplossing. Ik neem jullie zeker mee in deze journey. Gewoon om te inspireren, maar ook om jou te laten zien dat alles kan.

Hoe ga jij je dromen waarmaken?

Zal het een walk in the park zijn? Dat denk ik niet, maar bereiken gaan we het. Precies zoals ik me elke dag weer keihard inzet voor de bedrijven waarmee ik samen doelstellingen mag realiseren, ga ik net zoveel aandacht besteden aan het bereiken van mijn eigen doelstellingen.

Wat dat betekent? Dat we gaan uitbreiden, en dat ik niet alles meer zelf ga oplossen. In plaats daarvan ga ik nog meer samenwerken en mensen inhuren die mij kunnen helpen om  groei te realiseren. Zo maken we het cirkeltje rond. Hoe ga jij je dromen waarmaken? Wil je sparren en kom je er niet uit? Ik vind het altijd leuk om met je te sparren. Stuur mij gewoon even een pm.

Published On: maart 7th, 2022 / Categories: Blog /

Groei tips, inzichten, succesformules en handige tools.

Zorg dat jij wekelijks met groei bezig bent.

Meld je aan, lees en implementeer zelf de succesvolle tactieken.

Dank je wel voor het invullen van dit formulier, we hebben het in goede orde ontvangen. Nu sta je op de lijst om regelmatig tips en kennis te ontvangen.
Oeps...het ging mis met het verzenden van het formulier. Probeer het aub nog eens.