Podcast: Investeer in je business

Simone Levie, is voor Sharon, de founder van De Groeistrateeg,  de ultieme online business owner en self made millionaire. Een vrouw waar ze enorm tegenop kijkt. Simone heeft namelijk binnen een korte periode een succesvolle start gemaakt met haar online Programma MPOP.

Ze had het al heel snel door.

De manier waarop je jouw business kan laten groeien is investeren? Leg een klein deel van je omzet weg, om te investeren in mankracht.  Huur een freelancer in of als je een kleiner budget hebt, koop dan werkzaamheden in via bijvoorbeeld platform Fiverr. Vele handen maken ligt werk.

Als jij je business met dubbele kracht kan laten werken dan kan je meer inkomsten realiseren

Als jij je business met dubbele kracht kan laten werken, dan betekend het dat je ook meer inkomsten kan realiseren. Dat is het geheim van een succesvolle business. Je moet durven investeren. Maar nog belangrijk is dat je niet bang moet zijn om te verliezen. Voorzichtige investeringen, leidt vaak niet tot de gewenste groei.

Published On: november 23rd, 2020 / Categories: Podcast / Tags: , , , /

Groei tips, inzichten, succesformules en handige tools.

Zorg dat jij wekelijks met groei bezig bent.

Meld je aan, lees en implementeer zelf de succesvolle tactieken.

Dank je wel voor het invullen van dit formulier, we hebben het in goede orde ontvangen. Nu sta je op de lijst om regelmatig tips en kennis te ontvangen.
Oeps...het ging mis met het verzenden van het formulier. Probeer het aub nog eens.