Mijn eerste realisatie dat geld een werkend mechanisme zou kunnen zijn, leerde ik vanuit het boek Rich Dad Poor Dad. Hier realiseerde ik dat ik een totaal verkeerde instelling had over geld. In mijn jonge jaren had ik geleerd om te potten. Potten en sparen waar je maar kon,  want je weet nooit wanneer het geld van pas kan komen.

Nooit heb ik er over nagedacht, hoe ik mijn geld voor me zou kunnen laten werken. Aan het begin van mijn carrière als ondernemer, deed ik het liefst alles zelf. Immers ik moest geld besparen. Nadeel! Ik had weinig tijd voor zaken die er echt toedoen: Sales. Na het lezen van het boek, ben ik veel beter gaan kijken of er handige tools zijn die dagelijkse werkzaamheden, die mij aardig wat tijd kosten, gedeeltelijk kunnen overnemen of is het beter om het uit te besteden. Een prijs hangen aan de uren waarin ik werkzaam ben, maakte het duidelijk dat ik een veel te dure kracht bent voor die acties, die makkelijk gedaan kan worden door een ander. Bij het inzetten van tools en het inhuren van personeel liet ik dus geld voor me werken.

Al snel bleek dat het toch te complex is om te begrijpen, als het ging over het vinden of het aangrijpen van financiële mogelijkheden. Ik haak al snel af, als het gaat om ingewikkelde instructies, of termen waarvan ik niets begrijp.  Ik heb keer op keer de boot gemist door mijn idee over financiën.

Wetende dat ik ‘’still early’’ ben om deel te nemen aan de ontwikkelingen op het gebied van Crypto, Meta en NFT, neem ik toch een ieder mee in mijn reis. Mijn doel is dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zonder overwhelmed te worden van alle informatie, zich kan verdiepen in de mogelijkheden van deze biljoenen business.

Ik ga diverse professionals interviewen, neem deel aan events en deel hierover graag de kennis. Dit doe ik niet alleen maar samen met  Maria Isabel een geweldige graphic designer die tot doel heeft de Colombiaanse bevolking en creatievelingen meer inzicht te geven in wat voor mogelijkheden deze financiële vorm zou kunnen bieden.

Ondanks dat het nu niet zo gezellig is op de markt, zijn er nog voldoende mogelijkheden. Tenminste dat heb ik me laten vertellen. Allerlei strategieën worden gedeeld in de crypto groep waar ik aan deelneem.

Beide onze journey’s zijn binnenkort te volgen.

Isabel vroeg mij om een foto te delen, waarin ik met lef koos voor verandering. Van deze foto heeft het bovenstaande design gemaakt. Ik deelde met haar een foto van 13 jaar terug. 13 jaar geleden besloot ik in mijn up te reizen. Ik koos met lef voor verandering. Nu kies ik met lef een totaal ander pad te bewandelen.

Vond het wel zo toepasselijk en wat ben ik trots op dit plaatje.

Published On: mei 13th, 2022 / Categories: Niet gecategoriseerd /

Groei tips, inzichten, succesformules en handige tools.

Zorg dat jij wekelijks met groei bezig bent.

Meld je aan, lees en implementeer zelf de succesvolle tactieken.

Dank je wel voor het invullen van dit formulier, we hebben het in goede orde ontvangen. Nu sta je op de lijst om regelmatig tips en kennis te ontvangen.
Oeps...het ging mis met het verzenden van het formulier. Probeer het aub nog eens.