Heb jij een creatieve mind?

Put it to good use.

De Groeistrateeg is een jong bedrijf dat een gestage groei realiseert. Maar dit jaar gaan we knallen. Dat betekent dat iedereen moet weten wie wij zijn. Hoe harder we kunnen roepen en hoe beter we worden onthouden hoe sneller we kunnen groeien natuurlijk en daar hebben we jou voor nodig. Omdat wij een jong bedrijf zijn, komen we wat handen en creatieve hersenen tekort. Bij ons word je zeker niet opgezadeld met saaie klussen.You are going to be one of De Groeistrategen. Jouw mening, creativiteit en kennis telt. En ja! Je krijgt volledig de ruimte om ons te helpen onze brand goed neer te zetten. Let’s blow people away and become memorable. Natuurlijk  hebben wij al het een en ander op papier en ook hebben wij zeker een idee hoe we het ongeveer willen hebben.

Als jij je business met dubbele kracht kan laten werken dan kan je meer inkomsten realiseren

Alleen hebben we jouw mind nodig, om hier nog even een goede schep jus overheen te doen. Jij bent een social media king or queen en bent enorm actief op instagram en TIKTOK…en ja het is een beetje oudbollig, maar je weet ook prima hoe Facebook en Linkedin werkt. 

Je hebt toffe ideeën voor korte TIKTOK filmpjes, je vindt het leuk om posts te creëren en je geniet ook nog eens van het schrijven. Mooier nog je doet dit foutloos. De founder heeft er een handje van om spelfouten te maken dus een schrijfwonder als jij kunnen we zeker wel gebruiken. 

Elke dag aan het begin en aan het einde van de dag doen wij een call doen, korte vragen kan je stellen via Slack en onze methodes en strategieën worden haarfijn met je gedeeld.  

Jij gaat helpen DeGroeistrateeg op de kaart te zetten.

Wat hierbij komt kijken?

 1. Brandingstrategie verder uitdenken
 2. Contentplan en social media strategie maken
 3. Ons helpen social media posts te maken.
 4. Events in kaart brengen waar de founder zou kunnen spreken
 5. Podcast interviews regelen
 6. Onderzoeken hoe we aan PR kunnen komen

En jij mag mee naar alle events natuurlijk als jij dat wil natuurlijk. 

De founder werkt vaak in het buitenland omdat hier ook de klanten te vinden zijn. Communiceren doen we veelal digitaal en jullie zullen elkaar af en toe face to face ontmoeten.

Je leert bij ons super veel, maar hebt natuurlijk ook veel verantwoordelijkheden. Voor ons is het daarom ook wel fijn dat jij zelfstandig met een stappenplan en actieplan kunt werken. De founder en jij plannen de wekelijkse brainstormsessies en je mag ook vaak aansluiten bij meetings met de cliënten en het team.

Je Engels moet wel goed zijn om hieraan deel te kunnen nemen.

Het team zit overal: Venezuela, Spanje, Nederland, Mexico, Brazilië, the UK en Duitsland.

Ben jij dus op zoek naar een stageplek, waar je veel ruimte hebt voor creatie, veel gaat leren en vind je het leuk om in een internationaal team te komen?  Kom dan stage lopen bij ons. 

Je Achtergrond

 • HBO nivo
 • Marketing en communicatie (3de of 4de jaars student)

Nog even wat eigenschappen die wij zoeken

 1. Zelfsturend
 2. Leergierig
 3. Lef
 4. Creatief
 5. Social media king or queen
 6. Geniet van het schrijven van teksten
 7. Spreekt zowel Nederlands als Engels

Wanneer kun jij starten?

 1. Zelfsturend
 2. Leergierig
 3. Lef
 4. Creatief
 5. Social media king of queen
 6. Geniet van het schrijven van teksten
 7. Spreekt zowel Nederlands als Engels

Wanneer kun jij starten?

We hadden je natuurlijk gister al nodig, maar vandaag is ook prima. Bel je even? En stuur me zeker je CV door je hoeft voor mij niet te motiveren waarom je bij DeGroeistrateeg wil werken. Dat vind ik niet belangrijk. Ik ben meer geïnteresseerd in je missie en dat je mij prima kan vertellen hoe jij mij zou gaan helpen met de aanpak. Dat vind ik namelijk veel interessanter.Dus bel, app en stuur rooksignalen!!! Wij wachten op je.

Waar

Op de maan, een onbewoond eiland of in Mexico. Het maakt in principe niet uit waar je werkt als je maar goed het tijdsverschil in de gaten houdt en gewoon internet hebt. Ons heel team werkt volledig digitaal.

Hoe reageer je dan?

hello@degroeistrateeg.nl

En je mag altijd bellen: 

0202610195

Published On: maart 1st, 2022 / Categories: vacature /

Groei tips, inzichten, succesformules en handige tools.

Zorg dat jij wekelijks met groei bezig bent.

Meld je aan, lees en implementeer zelf de succesvolle tactieken.

Dank je wel voor het invullen van dit formulier, we hebben het in goede orde ontvangen. Nu sta je op de lijst om regelmatig tips en kennis te ontvangen.
Oeps...het ging mis met het verzenden van het formulier. Probeer het aub nog eens.