Hoe jij je op een unieke manier kan profileren in de oceaan van concurrenten

Maak ze gek is een geweldig boek, dat ik een iedere ondernemer zou aanraden. Laat ik eerst maar even beginnen met benadrukken dat ik hier niet voor betaald ben of word. Maar aangezien het een van de specialiteiten van De Groeistrateeg is om online verkopen te realiseren, zijn we natuurlijk altijd op zoek naar manieren waarop wij meer groei kunnen realiseren voor onze klanten. Onze bevindingen delen we daarom ook graag.

Bij De Groeistrateeg hebben wij de volgende tactieken al voor enkele organisaties mogen toepassen – en met succes! Dit kan jij natuurlijk ook bereiken voor jouw organisatie.

Het kopen van dit boek en het toepassen van de kleine tweaks kunnen al een aanzienlijk effect hebben op jouw online resultaten.

Ik ben daarom enorm benieuwd wat jij van dit boek vindt. Het boek lezen is natuurlijk stap één. Stap twee is om vervolgens de juiste stappen te nemen om de tactieken met succes in jouw organisatie te implementeren. Ben jij er klaar voor? Lees gauw verder.

We kopen op basis van emotie

Klanten kopen op basis van emotie! Daarom speelt storytelling een enorm belangrijke rol, vooral als je als doel hebt om meer online verkopen te realiseren. Aartjan vertelt je in zijn boek Maak ze gek hoe jij dit voor jouw bedrijf kunt bereiken. We moeten stoppen met nietszeggende marketingzinnen te verkondigen op websites of salespagina’s. Het kan veel simpeler! Benoem die unieke aspecten waar jouw bedrijf mee op kan vallen en gebruik dat als kapstok voor je gehele website.

Het is belangrijk dat jij voor je onderneming op papier zet, wat precies die unieke aspecten zijn die zo enorm gewaardeerd worden door jouw klanten. Deze aspecten moeten makkelijk controleerbaar zijn, je concurrenten mogen ze niet al geclaimd hebben en ze moeten uniek zijn. Alles wat onbekend is trekt namelijk meteen de aandacht.

Het claimen van zo’n uniek aspect is enorm belangrijk in dit digitale tijdperk.

Aartjan is niet zomaar een storyteller, hij deelt graag ook het psychologische aspect achter zijn verhaal. Soms kan je met heel eenvoudige taal al een groot verschil maken.

Dus ook het claimen van een dergelijk unfair advantage. Dat ene ding waar jij jouw hele verhaal aan ophangt, dat ding dat jouw concurrenten nog niet hebben geclaimd, is natuurlijk enorm belangrijk.

Maar hoe vind je die unieke aspecten dan?

Vaak zijn dingen voor je organisatie zo vanzelfsprekend dat je ze niet eens ziet als bijzonder. Voor De Groeistrateeg heb ik daarom een aantal klanten uitgenodigd met de vraag of ik ze mocht interviewen. Ik wilde graag van hen weten, wat zij als de unieke aspecten van ons bedrijf zien.

Wat hier uit kwam, had ik totaal niet verwacht. Wij helpen anderen bij het vinden van gave kansen. Hoewel dat voor mij niet uniek voelt, was dit toch juist het onderwerp dat enorm belangrijk wordt geacht door onze klanten.We hebben daarom de inleiding op onze website aangepast, en ervoor gezorgd dat het begrip “gave kansen” voortaan de gehele website door wordt genoemd. De Groeistrateeg wil niet gezien worden als het zoveelste marketing- en salesbureau: dit zijn we ook totaal niet. Als wij een samenwerking realiseren dan voelen wij ons vaak de co-founder.

We zijn ondernemers die zich 100% inzetten om voor jouw organisatie groei te realiseren, door slimme gave kansen te ontdekken.

Maar we doen meer!

Daarnaast doen we ook nog eens net dat stapje meer. Al voordat wij samen gaan werken, zijn we zo goed voorbereid dat wij precies kunnen vertellen waar jouw kansen liggen. In een groeisessie scannen we samen jouw website op technische mankementen.

We kijken hoe jij slim zichtbaarheid kan realiseren. En of je nou met ons gaat samenwerken of niet: we delen graag die punten met je, waar je aandacht aan moet besteden.  Waarom wij dit doen? Wij hebben een grote missie, om duizenden bedrijven over de gehele wereld te informeren hoe zij kunnen groeien. Dat kunnen we alleen op deze manier bereiken! Daarnaast vinden wij het gewoon supertof om gave nieuwe kansen te bedenken, waardoor de klant enorme groei kan realiseren.

Het is gewoon tof om dit vaak te kunnen zeggen. Wat is jullie kapstokje?

Published On: februari 7th, 2022 / Categories: Niet gecategoriseerd /

Groei tips, inzichten, succesformules en handige tools.

Zorg dat jij wekelijks met groei bezig bent.

Meld je aan, lees en implementeer zelf de succesvolle tactieken.

Dank je wel voor het invullen van dit formulier, we hebben het in goede orde ontvangen. Nu sta je op de lijst om regelmatig tips en kennis te ontvangen.
Oeps...het ging mis met het verzenden van het formulier. Probeer het aub nog eens.