• (020) 261 0195

Vraag een lezing aan
Resources2023-08-17T10:23:45+02:00

Resources

Podcasts, blogs, e-books, checklists en nog veel meer. Hier vind je de resources die je nodig hebt, om groei te realiseren. Of je nu opzoek bent naar meer leads of klanten, je zichtbaarheid wil vergroten of meer impact wil gaan realiseren. Hier vind je de resources die jullie gaan helpen naar groei.

Podcast: Grootdenkers – The Digital School of Growth

Je hebt geen tijd om jezelf from scratch tactieken aan te leren om in jouw organisatie te implementeren. Geen nood! In jouw zoektocht naar werkende tactieken kan je terecht bij Grootdenkers. Grootdenkers is een podcast gericht op de leergierige die altijd zoekt naar mogelijkheden om te groeien, maar die te weinig tijd heeft om het helemaal zelf uit te zoeken. Maandelijks gaan wij in onze podcast in gesprek met diverse experts en founders. Zo kan jij luisteren naar inspirerende en fascinerende gesprekken, en vind je voortaan heel makkelijk de tactieken die jou verder helpen groeien.

Ben jij ook nieuwsgierig naar de geheimen formules van succesvolle organisaties. De podcast Grootdenkers zit niet alleen maar boordevol inspiratie, je krijgt ook direct toepasbare tips, strategieën, succesformules en tools mee die jij direct kan inzetten binnen jouw organisatie.

Ga direct naar alle afleveringen