Just do it

Dit is de mentaliteit van Conchita Leeflang. Just do it and be bold. Conchita Leeflang, is een enorme inspiratie.  Een powervrouw die het heeft waargemaakt. Haar succes heeft ertoe geleidt dat ze tussen de groten sterren woont en de buurvrouw van Bruno Mars is. Niet verkeerd toch? Conchita begon als model, vervolgens werd zij vastgoed investeerder en nu is ze de founder van het bedrijf Eyeamconchita.

Zo begon het

Conchita kwam op het idee een eye-lash applicator te ontwikkelen tijdens een call dat ze had met een familielid. Zelf vond ze het enorm lastig om fake lashes bij zichzelf aan te brengen. En als zij het probleem heeft, dan moeten er toch wel meerdere mensen zijn die dat ook ervaren?  Ze maakte haar eerste applicator met onderdelen die ze thuis kon vinden.

Ze heeft letterlijk alles dat ze in huis had bij elkaar geraapt om zo haar eerste versie van de applicator te maken. Hiermee kon ze de boer op.Al heel snel vond ze haar eerste investeerder and the rest was History. Heb jij een geweldig idee voor een nieuw aanbod? Of wil je opschalen en ben je opzoek naar een investering om dit te realiseren? Conchita deelt tips over hoe jij aan financiële middelen kan komen voor jouw nieuwe business opportunity of idee.

Published On: juni 23rd, 2020 / Categories: Marketing Strategy, Social Media /

Groei tips, inzichten, succesformules en handige tools.

Zorg dat jij wekelijks met groei bezig bent.

Meld je aan, lees en implementeer zelf de succesvolle tactieken.

Dank je wel voor het invullen van dit formulier, we hebben het in goede orde ontvangen. Nu sta je op de lijst om regelmatig tips en kennis te ontvangen.
Oeps...het ging mis met het verzenden van het formulier. Probeer het aub nog eens.