Als je denkt dat je door het ontwikkelen van een online campagne direct resultaat zal boeken, dan heb je het goed mis. En ook als jij net een online programma hebt gekocht, waarin je stap voor stap leert hoe jij de hoogst converterende advertenties kan ontwikkelen, moet ik je helaas teleurstellen. Maak je vooral geen zorgen, je aankoop is niet helemaal voor niets. Je leert verschillende advertentiesets te testen, die jou gaan helpen de juiste strategie te vinden. Bij marketing draait het om de volgende drie kernwoorden: testen, optimaliseren en schalen.

Jij wilt zo snel mogelijk de juiste strategie vinden die jou helpt om leads te realiseren. Vervolgens wil je vanuit de resultaten kijken wat werkt, zodat jij je strategie kan optimaliseren. Op die manier kan je een enorme groeiboost realiseren, doordat jij heel goed begrijpt welke advertenties werken en wat ze opleveren.

Maar hier komt het: want dan is er natuurlijk nog het feit dat er duizend kanalen zijn, die jij kan inzetten om je doelgroep te benaderen. Tijd is vaak hét probleem als het gaat om het genereren van leads. Je wil immers zo snel mogelijk de beste resultaten boeken, maar al die kanalen testen, dat gaat natuurlijk niet.

Ken jij de Brass-methode van Growthtribe al?

De Brass Methode

De Brass-methode van Growth Tribe is een eenvoudige stapsgewijze handleiding om te brainstormen en vervolgens te bepalen welke kanalen jij meteen moet gaan testen.

Deze methode bied je de mogelijkheid om vanuit alle beschikbare mogelijkheden met je team te bepalen, welke kanalen je zou moeten prioriteren. Iedereen mag hierbij een score geven.

Brass methode Growthtribe

Het brainstormen over deze ideeën is natuurlijk geweldig. Je weet dan in ieder geval welke kanalen je allemaal wil inzetten om meer leads te genereren.Voordat jij je nieuwe ideeën implementeert is het goed om te weten wat de redenen zijn waarom je geen leads realiseert.

Zelf geen tijd hiervoor, of geen idee hoe jij dit kan doen? Wij bij De Groeistrateeg ontdekken graag samen met jou wat de reden is waarom jij en je team nu geen leads realiseren. Een groeisessie is geheel vrijblijvend en makkelijk om aan te vragen 

Ja! ik zou graag weten hoe blijvend een stroom aan leads kan realiseren
Published On: maart 10th, 2022 / Categories: Blog, Marketing Strategy /

Groei tips, inzichten, succesformules en handige tools.

Zorg dat jij wekelijks met groei bezig bent.

Meld je aan, lees en implementeer zelf de succesvolle tactieken.

Dank je wel voor het invullen van dit formulier, we hebben het in goede orde ontvangen. Nu sta je op de lijst om regelmatig tips en kennis te ontvangen.
Oeps...het ging mis met het verzenden van het formulier. Probeer het aub nog eens.